5 april 2021

Maak je eigen magische cirkel

Mandala Stones is een strategisch en abstract bordspel. Verzamel kleurrijke stenen door de stenen zo tactisch mogelijk op het bord te plaatsen. Scoor punten en creรซer met elkaar een betoverende mandala. Als de mandala klaar is zullen de punten worden geteld en wint de speler met de meeste overwinningspunten. De spelers beรฏnvloeden de mandala, elk op hun eigen manier, waardoor er tijdens elk spel een prachtig kunstwerk wordt gemaakt.

Denk vooral goed na welke stappen je gaat zetten in het spel. Welke van de twee soorten kunstenaars kies je om de stenen te verzamelen? ย En in welke volgorde kies je de stenen, want ook dit heeft invloed op je score.

Zelfs als je de stenen stapel op je spelersbord plaatst, moet je altijd een paar zetten vooruit denken. Welke stenen worden vrijgemaakt door te scoren? Wil ik al mijn torenvakken opvullen en niet meer stenen kunnen verzamelen totdat er รฉรฉn of meer torens leeg zijn? Genoeg tactieken om over na te denken waardoor elk spel weer anders kan worden gespeeld. Mandala Stones blijft daardoor elke keer weer een uitdaging!

๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐—ฆ๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ. ๐—•๐—ฒ๐—ธ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐— ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐˜€ hier