White Goblin Games adventskalender 2023

Misschien heb je het al gehoord en anders heb je er vast op gehoopt: de White Goblin Adventskalender is terug in 2023. Dat betekent dat er van 1 tot en met 24 december weer elke dag een mooie aanbieding klaarstaat op de speciale actiepagina. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van de adventskalender van dit jaar? Op deze pagina lees je er alles over.

Hoe werkt de actie?

Via onze Facebookpagina en de speciale advents dagdeal-nieuwsbrief communiceren wij van 1 tot en met 24 december elke ochtend een nieuwe aanbieding. De aanbieding blijft geldig tot middernacht van die dag en zolang de voorraad strekt. De volgende ochtend kondigen we de nieuwe actie aan. Hieronder lees je hoe op je op de hoogte blijft van de dagelijkse acties.

Zo hoef je niets van de adventskalender te missen:

Natuurlijk wil je geen enkele aanbieding mislopen en dat hoeft ook niet, want er zijn verschillende manieren om jezelf op de hoogte te houden. Zorg allereerst dat je onze Facebookpagina volgt, want hier delen we elke ochtend de dagdeal. Ook kun je je abonneren op de speciale advents dagdeal- nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief ontvang je elke ochtend een melding met daarin de link naar de nieuwste aanbieding. Op die manier ben jij als één van de eersten op de hoogte van de actie van die dag.

Wat kun je verwachten?

Wat er precies allemaal in de adventskalender zit, houden we natuurlijk nog even geheim, maar we willen best een tipje van de sluier oplichten. Gobby heeft stiekem alvast wat deurtjes geopend en zag onder andere een glimp van de mooiste bosvallei op aarde, een wereld vol draakjes én een tijdmachine. Achter een ander deurtje ging zelfs een hele stapel spellen schuil en wie weet is er wel weer een grote winactie, net zoals vorig jaar. 

Wat hoop jij achter een van de deurtjes te vinden?