Adventskalender 

Adventskalender

DAG 10

Op dag 10 van de adventskalender willen we graag even iets aankaarten: korting op kaartspellen! Je koopt vandaag een pakket met 5 kaartspellen voor €35 en 10 spellen voor slechts €55. Ideaal voor onder de kerstboom, maar natuurlijk ook een mooie gelegenheid om je eigen collectie in één klap flink uit te breiden.

PAKKET 1

In het pakket met 5 spellen voor €35 vind je gelijk één van onze meest geliefde kaartspellen: Moddervarkens. Een grappig kaartspel, waarin je ervoor zorgt dat jouw varkens lekker in de modder spelen terwijl de varkens van de andere spelers schoon blijven. Een potje Moddervarkens duurt gemiddeld een kwartier, maar je zult merken dat je eigenlijk niet meer wilt stoppen. Het pakket bestaat verder uit The Game: quick & easy, een spel dat lastiger is om te winnen dan de naam doet vermoeden. Samenwerken is essentieel om de winst te behalen. Het spel begrijpen is niet ingewikkeld, het is dan ook een topper voor de hele familie. Ook Narabi, een uitdagend kaartspel waarin je moet samenwerken om kaarten in de juiste volgorde te spelen, zit in dit pakket. Voor de zoetekauw hebben we Go Nuts For Donuts geselecteerd: een spel waarin je slim de juiste donuts van de bakplaat moet kiezen. Het is niet uitgesloten dat je tijdens het spelen honger krijgt 😋. Tot slot maakt het geprezen Claim dit pakket compleet.

 

Voor het grotere pakket (€55) hebben we 10 hele andere spellen geselecteerd, maar wat je krijgt is minstens zo leuk en uiteenlopend: van snelle, simpele kaartspelletjes (7 Rounds, Triggs, 111 Ants, De Hartenkoningin) tot spellen waarbij samenwerken een must is, zoals The Mind Extreme. Voor de hele familie hebben we Origami geselecteerd en verder vind je Qwinto het Kaartspel in deze doos: de kaartspelvariant van het bekroonde dobbelspel. Met Silver & Gold beleef je eindeloos veel avonturen op afgelegen eilanden dankzij de bijgeleverde afwisbare kaarten en de snelle actie, gecombineerd met eenvoudige regels. Voeg daar een gezonde dosis geluk en een vleugje uitvoerige planning aan toe en je hebt het concept van dit leuke spel. Ook de kleinste puzzelspelletjes mogen niet ontbreken: Qubo en Lovely Leaves uit onze Minny’s-reeks maken dit pakket af.

PAKKET 2

De adventskalender-actie loopt van 1 tot en met 24 december. Iedere dag is er een nieuwe aanbieding, die tot middernacht geldig is, zolang de voorraad strekt.