Adventskalender 

Adventskalender

DAG 4

Zoiets als één potje Qwixx spelen bestaat niet, zeker niet nu er zoveel verschillende edities zijn, waarmee je eindeloos kunt variëren. En
al die varianten (+ alle scorebloks) koop je vandaag met stapelkorting. Op 3 Qwixx-producten krijg je 10% korting, op 5 producten 20% korting en op 8 maar liefst 30% korting. Bekijk hieronder het hele assortiment en maak je ideale combinatie!

De korting wordt automatisch verrekend in je winkelwagen. 

Speel jij Qwixx helemaal grijs? Dan is de Qwixx deluxe versie iets voor jou. Met afwisbare bordjes kun je oneindig veel speelplezier beleven aan Qwixx zonder dat je nieuwe blokjes hoeft te kopen. In Qwixx Het Duel speel je met het vertrouwde spelverloop van Qwixx, maar dan net even wat anders. Met een gezamenlijk speelbord kun je elkaar goed dwars zitten, wat Qwixx nog veel spannender maakt!

Qwixx Longo: langere getallenrijen, 8-zijdige dobbelstenen en voor iedere speler 2 unieke geluksgetallen. Dit maakt Qwixx nog leuker! Speel met de basisregels van Qwixx en probeer nog meer punten te verdienen. Snel, simpel en spannend!

Qwixx heeft een vervolg: Qwixx on Board. Het spel wordt gespeeld met de originele spelregels, maar heeft nu een speelbord, wat meer mogelijkheden biedt. Je moet pionnen verplaatsen, velden innemen, doelbewust kruisjes zetten en mislukte worpen voorkomen. Probeer het einde van het spel precies te plannen, zodat je de meeste punten hebt. Qwixx on Board is een absolute must voor alle Qwixx-fans! 

De adventskalender-actie loopt van 1 tot en met 24 december. Iedere dag is er een nieuwe aanbieding, die tot middernacht geldig is, zolang de voorraad strekt.