q Blog: Spellen in alle soorten en maten - White Goblin Games
30 maart 2020

Blog: Spellen in alle soorten en maten

Het is een bijzonder vreemde tijd. Op straat is het rustig: geen kinderen die naar school fietsen, weinig auto’s op de weg met mensen die klaar zijn om naar het werk te gaan. Bijna alles speelt zich thuis af. Onderwijs wordt soms online door docenten en soms door ouders zelf gegeven. Het is voor iedereen aanpassen.

Maar na inspanning komt natuurlijk ook ontspanning. Immers je kunt niet de hele dag leren of werken. En wat is nu een leukere tijdsbesteding van het doen van een spelletje!

Of je thuis nu met veel personen bent, met z’n tweetjes of alleen: er is voor elke samenstelling wel een geschikte variant. Wil je even iets tussendoor doen? Pak dan eens een dobbelspel. Ook kaartspellen zijn een leuk tussendoortje. Heb je wat meer tijd? Leg dan eens een bordspel klaar. En heb je veel tijd en ben je een veelspeler? Maak het jezelf dan niet te gemakkelijk en ga voor een strategisch expertspel. Gegarandeerd de hele avond (of het hele weekend) plezier.

Het is dus niet belangrijk hoe oud jij en je medespelers zijn of op welk niveau je wilt spelen: er is altijd wel een mouw aan te passen.

En wie denk dat spellen alleen maar leuk zijn, heeft het mis. Ja, natuurlijk zijn ze er voor een leuke tijdsbesteding. Maar wist je dat je van veel spellen ook echt dingen leert? Je kunt daarmee dus het nuttige met aangename verenigen!

Wat je ook besluit om te doen, denk goed om jezelf en elkaar!