Gezocht: Supercats ‘vloggers’

Vanaf 8 juni zal het hilarische partyspel Supercats verkrijgbaar zijn.
In dit interactieve spel moet je proberen om van je 5 katten ‘Supercats’ te maken.
Degene die dat als eerste lukt, neemt het op tegen RoboDog.

Supercats: voor wie?

Dit spel is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar, dus speel gezellig met je gezin of in een melige bui met de bewoners van je studentenhuis.
Het is ook eenvoudig mee te nemen op vakantie of een weekendje weg.

Wat zeggen reviewers?

  • ‘Ik heb al lang niet meer zoveel gelachen bij een kort partyspel als bij #supercats.’ Dice Daniël
  • ‘Door de eenvoudige spelregels, de snelle actie en meligheid is Super Cats is bij uitstek een partyspel voor jonge spelers of volwassenen die jong van geest zijn.’ BRDGMZ
  • ‘Het spel is een succes hier, want ze willen het liefst elke dag spelen.’ Mama’s Dagje Uit
  • ‘Super cute’ Booksbeersandbeyond
  • ‘Dit is een super grappig spel wat heel anders speelt dan andere kaartspellen. Het is vooral erg leuk dat de winnaar van ronde 1 het in ronde 2 moet opnemen tegen de rest!’ Spelletjesspelers

Wie zoeken we?

Voor deze promotie stellen we 5 exemplaren ter beschikking. We zijn op zoek naar groepjes (uiteraard met in acht neming van de geldende Coronaregels) die dit spel willen spelen en hier een filmpje van willen maken. Deze gebruiken wij dan op onze communicatiekanalen (o.a. website, Facebook, Bol.com en anderen). Het spel is geschikt voor 3-6 personen. Hou daar rekening mee als je je aanmeldt.

Wat verwachten we?

We verwachten niet dat je het spel gaat uitleggen of er een review over geeft. We willen iedereen laten zien hoe leuk het is om dit spel te spelen. Dus speel  (lezen van de regels hoe je niet op te nemen), maar nu film je het spelen van Supercats.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 1 juni. We zullen de geselecteerde deelnemers dinsdag 2 juni op onze Facebookpagina bekendmaken. De spellen worden die dag ook naar de winnaars verzonden naar het opgegeven adres op het aanmeldformulier.
Als je je aanmeldt, geef je ons automatisch toestemming om het filmpje te gebruiken voor promotionele doeleinden en eventueel aan te passen. Die toestemming geldt overigens ook voor de mensen die met je meespelen en die dus in het filmpje te zien zijn.

Trailer

Wil je onze trailer eerst zien? Klik dan hier.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden.

Geef aan met welk gezelschap je Supercats wilt spelen. Zo kunnen wij verschillende samenstellingen van groepjes uitnodigen. Alleen volledig ingevulde formulieren worden meegenomen in de loting.