Vacature: medewerker magazijn

Ben jij een pro-actieve, zorgvuldige werker en zoek je een nieuwe uitdaging met veel zelfstandigheid en ruimte om te groeien? Lees dan zeker verder!

White Goblin Games:

Al geruime tijd is White Goblin Games actief als uitgever van bord- en kaartspellen. Hoofdzakelijk in Nederland en België maar ook ver daarbuiten geven we We zijn al jaren actief als uitgever van bord-, kaart- en dobbelspellen. Hoofdzakelijk in Nederland en België, maar ook ver daarbuiten geven we spellen uit voor het hele gezin: van kleine kaartspellen en dobbelspellen tot strategische spellen voor liefhebbers. Je kunt ons kennen van titels als Qwixx, Codenames, Everdell, MicroMacro en Sixto.

 

 

Het hoofdkantoor van White Goblin Games is gevestigd in 2e Exloërmond. We zijn een jonge, innovatieve en dynamische organisatie met ongeveer 15 vaste en flexibele medewerkers.

Functie:

Als medewerker magazijn ben je een belangrijk onderdeel van het team. Onder leiding van het hoofd magazijn werk je samen aan alle voorkomende werkzaamheden binnen het magazijn en expeditie. Je hebt veel zelfstandigheid en er is veel ruimte om te groeien. Binnen White Goblin Games draag je onder andere zorg voor het verzenden van bestellingen aan winkeliers en consumenten en zorg je ervoor dat het magazijn altijd aangevuld en op orde is.

Wat ga je doen?

 •           Je vult de grijpvoorraad en de schappen van de pick-ruimte aan.

            Je zorgt ervoor dat de winkelier en de consument krijgen wat ze hebben besteld. Dit houdt onder andere in:

  o   Picken van bestelde spellen

  o   Controleren van de gepickte bestellingen

  o   Inpakken van de bestellingen

  o   Verzenden van de orders

            Je verzorgt verzendingen m.b.v. verzendsystemen (pakketten en pallets)

            Je neemt leveringen in ontvangst.

            Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek.

            Ook ben je (Mede) verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

            Daarnaast voer je alle andere voorkomende magazijnwerkzaamheden uit.

Wat we vragen:

Je maakt deel uit van een klein team, dus je moet als teamspeler kunnen functioneren en samenwerken. Een hoge mate van zelfstandigheid is een pré. Specifieke kwaliteiten voor de functie zijn ordelijk en planmatig kunnen werken, nauwkeurigheid, leergierig zijn en zelfstandig werk oppakken. Het is belangrijk dat je in de regio woont.

Wat bieden wij jou?

Een plek in een gezellig en nuchter bedrijf met korte lijnen, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je krijgt een tijdelijk contract voor 28-40 uur met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Er is ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien binnen het magazijn. Je salaris is afhankelijk van ervaring en vaardigheden. 

Standplaats:

Op ons hoofdkantoor in 2e Exloërmond. 

Interesse?

Stuur je sollicitatie voor 10 mei 2024 naar [email protected] met een cv en een recente foto. Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Kuipers (0599) 67 18 91.