De hele maand mei scoor je heel veel spellen met flinke kortingen in onze webshop. De kortingen lopen op tot wel 80%. Je vindt alle acties op onze webshop. Ben je benieuwd welke spellen je allemaal met korting kunt kopen? We zetten er hier een aantal op een rij.

50 tot 80% korting op deze spellen

Watergate

Het is juni 1972 als vijf mannen worden gearresteerd in het Watergate-gebouw in Washington. In dit spel neemt één van de spelers de rol aan van eindredacteur van een krant. De andere speler vertegenwoordigt het hoofd van de regering van Nixon. Beide spelers hebben hun eigen unieke set kaarten.

Van €24.95 voor €10.00

Mercado

Je bent een rijke burger en wilt je aanzien in de samenleving vergroten door dure spullen te kopen op een speciale markt. Verschillende marktkooplui bieden hier speciale items aan, zoals een gouden trofee, een elegante briefopener of een mooie klok. Je bent natuurlijk niet de enige die deze items wil bemachtigen, maar met speciale parfums kun je je tegenstanders benevelen.  Lukt het jou om de mooiste goederen te bemachtigen? 

Van €39,95 voor €5,00

Maya

In Maya ga je terug naar de tijd van de… Maya’s! Je helpt hen hun beschaving op te bouwen. Het is een vlot en tactisch tegellegspel waarin je steeds voor lastige keuzes staat en je tegenstanders goed in de gaten moet houden.

Van €29.95 voor €15.00