7 oktober 2022

Meld je aan voor het Unmatched toernooi!

Ben jij de beste Unmatched speler van Nederland en België?

In oktober organiseert White Goblin Games een Unmatched toernooi door heel Nederland en België. De voorrondes van het toernooi worden gehouden in verschillende spellenspeciaalzaken in Nederland en België, dus ook bij jou in de buurt! De winnaars van de voorrondes gaan naar de finale op Het Spellenspektakel in Utrecht.

Wat is Unmatched?

Unmatched is een spannend duelleerspel voor 2 tot 4 personen waarin verschillende helden uit boeken, films en eeuwenoude legendes tegen elkaar vechten. Het kenmerkende aan Unmatched is dat je strijdt met verschillende helden die elkaar normaal gesproken niet zo snel zullen tegenkomen. Denk aan gevechten tussen Robin Hood en Bigfoot of een vechtpartij tussen Medusa en Sherlock Holmes. Alle helden in Unmatched hebben hun eigen kenmerken en eigenschappen en sommige helden worden bijgestaan door hun eigen sidekicks. In het spel probeer je elkaar op slimme wijze aan te vallen om schade toe te brengen aan je tegenstander, maar je moet er ook voor zorgen dat je vijandelijke aanvallen verdedigt.

Het toernooi

De voorrondes van het toernooi zullen worden gehouden in 32 verschillende spellenspeciaalzaken in heel Nederland en België. In de voorrondes neem je het in verschillende wedstrijden op tegen andere liefhebbers van Unmatched. Voor het toernooi kies je 2 personages uit de Unmatched serie, waarmee je het hele toernooi zult spelen. Aan het begin een spel kiezen beide spelers een personage. Het is niet toegestaan om beide met hetzelfde personage te spelen, het blijft tenslotte wel Unmatched. De spelers die de voorrondes winnen, ontvangen Unmatched Roodkapje vs. Beowulf en gaan door naar de finale op Het Spellenspektakel. Kom je niet door de voorrondes heen? Niet getreurd, voor iedere deelnemer zijn er promokaarten!  

De finale van het toernooi wordt gehouden op Het Spellenspektakel in de Jaarbeurs in Utrecht. De tickets voor de winnaars van de voorrondes worden geregeld door White Goblin Games.