q Nu beschikbaar: 5 Torens - White Goblin Games

Nu beschikbaar: 5 Torens

Vanaf vandaag is 5 Torens beschikbaar, een snel kaartspel met herkenbare illustraties waar je geen genoeg van zult krijgen. Hieronder leggen we je kort uit hoe het spel werkt, maar eigenlijk moet je hem gewoon zelf spelen!

5 Torens

Heb jij altijd al in de huid willen kruipen van een meesterarchitect? In het nieuwe kaartspel 5 Torens krijg je die kans! Je bouwt, hoe kan het ook anders, 5 Torens. In elke ronde liggen er 5 kaarten op tafel, de bouwstenen van je torens, waarop je kunt bieden. De speler die de meeste kaarten biedt, wint de kaarten en gebruikt ze om een toren te bouwen. Alle kaarten nemen klinkt verleidelijk, maar je mag van elk type slecht 1 toren bouwen. Je wilt dat het getal op de kaarten in elke toren langzaam afneemt. Aan het begin van het spel te veel kaarten nemen, kan je dus belemmeren. Speel slim en zorg dat zo veel mogelijk torens een torentop hebben: dan zijn je torens dubbel zoveel punten waard.

Illustraties

Naast dat 5 Torens een erg leuk spel is om te spelen, ziet het artwork er ook nog eens heel mooi uit. Op elke kaart zitten bekende karakters verstopt uit bijvoorbeeld films en series. Denk aan Willie Wonka, Totoro en Pippi Langkous. Spot ze allemaal!

Zin in nog meer leuke kaartspelletjes? Vorige week zijn partyspel Get It! en Kip-Koe-Koning uitgekomen. Heb je die al gespeeld?