q Nu beschikbaar: Get It! en Kip-Koe-Koning - White Goblin Games
Vandaag verschijnen er niet één, maar twee gloednieuwe spellen. Partyspel Get It! en kaartspel Kip-Koe-Koning zijn vanaf nu verkrijgbaar en je wilt ze allebei hebben!

Get It!

Get It! is een hilarisch partyspel waarbij je samen met je medespelers probeert om alle getallen van laag naar hoog te spelen voordat de tijd voorbij is. 
Dat klinkt simpel, maar je weet zelf niet welke kaart je hebt en mag alleen communiceren door medespelers aan te kijken. Speciale actiekaarten, waarbij spelers moeten glimlachen of iemand juist niet aan mogen kijken, maken het spel extra uitdagend. Concentratie is namelijk alles als je binnen de tijd wilt blijven. Get It! zorgt voor de hilariteit, de winst moeten jullie zelf in de wacht slepen.

Bestel je Get It nu? Dan krijg je er een gratis setje promokaarten bij. Actie geldig zolang de voorraad sterkt.
 

Kip-Koe-Koning

Kip-Koe-Koning! Heb je die leus weleens geroepen? Daar komt vanaf vandaag verandering in. Tijdens iedere beurt roep je dit namelijk terwijl je een cijfer uitbeeldt met je beide handen. Dit cijfer komt overeen met de kaartrij die jij hoopt te bemachtigen. Ben je de enige die dat getal uitbeeldt? Dan zijn de kaarten voor jou. Heeft iemand anders z’n oog laten vallen op dezelfde rij? Dan krijgt niemand de kaarten en spelen deze spelers opnieuw. 

Speel slim en verzamel de juiste reeksen met kaarten om zo veel mogelijk punten te verdienen.