1 juni 2021

Op expeditie met De Verdwenen Ruïnes van Arnak

In dit spannende spel leid je een expeditie om een nieuw eiland te verkennen en probeer je verloren artefacten te vinden. Overwin de angstaanjagende bewakers en ontdek alle geheimen van het eiland!

Je rust je expeditie uit met nuttige voorwerpen, strijdt om de bewakers van de locaties te overwinnen en zoekt in de jungle naar mysterieuze artefacten en intrigerende archeologische vindplaatsen. Maar je verzamelt ook informatie over de ruïnes van Arnak. Je probeert een samenhangend verhaal te krijgen, wat zou kunnen leiden tot de ontdekking van de Verdwenen Tempel.

arnakDe successen die je tijdens je expeditie behaalt, zijn aan het einde van het spel punten waard. Aan het einde van het spel worden alle punten opgeteld om te bepalen wie de meest succesvolle expeditie heeft geleid.

Mysterieuze wezens bewaken de ruïnes op het eiland. Zodra een speler een nieuwe locatie ontdekt, verschijnt er een bewaker. De bewakers blijven op het eiland totdat ze worden overwonnen. Je kunt de bewakers overwinnen met pijlpunten.

arnakJe kunt De Verdwenen Ruïnes van Arnak afwisselen met de variant De Slangentempel. Voor de spelers die graag alleen een uitdaging aangaan is er ook een solovariant toegevoegd.

De Verdwenen Ruïnes van Arnak kan worden gespeeld met spelers vanaf 12 jaar.

Al zin in een spannende expeditie?
Bekijk De Verdwenen Ruïnes van Arnak dan hier.