18 mei 2021

Schitterende gebouwen in Ambachtslieden: Architecten van het Westelijk Koninkrijk

Architecten van het Westelijk Koninkrijk is terug met de eerste uitbreiding Ambachtslieden. In deze uitbreiding gaan handelsreizigers naar de stad als ambachtslieden.

In dit worker-placement spel ben je een architect en probeer je indruk te maken op de koning met verschillende gebouwen en veroverde gebieden. Verzamel grondstoffen, huur leerlingen in en zorg ervoor dat jij aan het einde van het spel de meeste overwinningspunten hebt!

ambachtslieden

In deze uitbreiding zijn er maar liefst 15 leerlingen toegevoegd. Je kunt ze gereedschap geven om nieuwe vaardigheden te leren. Iedere leerling heeft een eigen effect wanneer je deze inhuurt. Maar let op! Ben jij met je gekozen leerlingen nog wel zo loyaal aan de koning?

De spelers strijden om indruk te maken op hun koning door verschillende herkenningspunten in de stad te bouwen. Het is nu mogelijk om met zes spelers te genieten van dit spel! Er komen niet alleen extra onderdelen voor een extra speler, de uitbreiding introduceert ook nieuwe multifunctionele kaarten. Met deze kaarten kun je gebouwen en leerlingen upgraden, waardoor je nóg meer manieren krijgt om overwinningspunten te verdienen. Naast de nieuwe kaarten bevat de uitbreiding ook andere gebouwen en leerlingen die je kunt winnen.

Ambachtslieden: Architecten van het Westelijk Koninkrijk kan worden gespeeld met 1 tot 6 spelers. Een spel duurt ongeveer 90 minuten. Je hebt het basisspel nodig om de uitbreiding te kunnen spelen.

Bekijk Ambachtslieden: Architecten van het Westelijk Koninkrijk in onze webshop.