q Spellenspektakel 2021: Wat is er te doen? - White Goblin Games
18 oktober 2021

Spellenspektakel 2021: Wat is er te doen?

Op 6 en 7 november wordt het Spellenspektakel in Utrecht georganiseerd en natuurlijk is ook White Goblin Games weer van de partij. In deze blog laten we zien wat je op de beurs van ons kunt verwachten.

Wat kun je verwachten op het Spellenspektakel?

Dit jaar gaan onze demonstrateurs je weer met veel plezier
onze spellen uitleggen.

Hier volgt alvast een kleine greep uit de spellen die wij gaan demonstreren: Qwixx, Claim, Blast, Unmatched, MicroMacro, De Verdwenen Ruïnes van Arnak, Everdell, De Dwergen van Nidavellir, Codenames, Calico, Tiny Towns en Machi Koro.

Op de beurs vind je tal van leuke activiteiten die we gaan organiseren. 
Zo creëren we in het midden van onze stand een experience waar je je kunt onderdompelen in de wondere wereld van Everdell. 

Je kunt verschillende spellen spelen in onze grote stand. De winnaar van het spel verdiend een Goblin Gold munt en kan deze verzilveren bij het Rad van WGG voor leuke prijzen!

Daarnaast hebben we diverse prijsvragen en kun je mooie foto’s maken in onze stand. Je kunt op de foto als jouw favoriete karakter van Unmatched of ga je samen op de foto met onze mascotte Gobby!

Naast veel ruimte om spellen te spelen, hebben we ook een gezellige verkoopstand. Hier kun je de spellen kopen die worden gedemonstreerd. Daarnaast kun je ook een aantal spellen met een mooie beurskorting aanschaffen!

Bestel je kaarten voor het Spellenspektakel 2021

Toegangskaarten zijn makkelijk online te bestellen via de webshop van het Spellenspektakel. Daarnaast is het ook mogelijk om je ticket aan de kassa te kopen.

Op vrijdag 5 november worden de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs 2021 bekend gemaakt. 4 Spellen van White Gobin Games zijn genomineerd. In de categorie Kenners zijn dat De Dwergen van Nidavellir en MicroMacro: Crime City. In de categorie Experts zijn dat Everdell en De Verdwenen Ruïnes van Arnak.

Wij zijn als team ontzettend trots op deze nominaties. We wachten vol spanning de uitslag af!

MicroMacroCrimeCity