20 oktober 2022

Spellenspektakel 2022 – Deel 2

Spellenspektakel 2022 – Deel 2

Op het Spellenspektakel op 5 en 6 november is er in de stand van White Goblin Games veel leuks te doen. Naast dat er op meer dan 70 tafels de leukste spellen gespeeld kunnen worden, is er nog veel meer te doen in de stand. Lees hier snel verder en bekijk onze kick-off video.

MicroMacro Misdaad XXL

Er loopt een zakkenroller rond in de stand van White Goblin Games en aan jullie de taak deze op te sporen. Lukt het jullie al vermiste artikelen terug te vinden en de dader op te pakken?

White Goblin Experience

In de White Goblin Experience duik je in de wereld van verschillende spellen. Dit jaar pakken we nog groter uit met 5 verschillende spellen. Los de opdracht op en maak kans op een pakket met de 5 spellen die je kunt ontdekken in onze experience.

Unmatched toernooi

De finale van het toernooi wordt gehouden op zondag 6 november op het Spellenspektakel. De finalisten hebben zich al van hun sterke kant laten zien en zijn als sterkste naar voren gekomen in een voorronde bij één van de spellenspeciaalzaken. Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Kijk dan snel naar de mogelijkheden bij één van de deelnemende winkels.

Rad van WGG

Speel een spel en verdien een Goblin Gold! Met 3 Goblin Gold mag je 1 keer draaien aan het Rad van WGG. Bij het Rad van WGG kun je de leukste prijzen winnen of ontvang je korting op een spel naar keuze in onze winkel!

Benieuwd naar welke spellen we gaan demonstreren bij het Spellenspektakel?