Terug naar Trekking Through History...

Op Spellenspektakel 2023 hebben we Trekking Through History gelanceerd. Tijdens de populaire spellenbeurs konden bezoekers de Trekking Through History-experience bezoeken om de bijzondere wereld van het spel helemaal uit te pluizen. In het spel maak je een tijdreis door de geschiedenis van de mensheid en verzamel je onderweg zo veel mogelijk punten door het leggen van tijdlijnen.

Het spel is gemakkelijk te leren en ziet er ook nog eens bijzonder fraai uit. Dit zagen ook de spellenliefhebbers van Spellenwijs. Op hun website pluizen ze Trekking Through History uit en komen ze met een mooi oordeel:

“Ik vind Trekking Through History een perfecte titel om aan lijstjes met gateway games (instappers tot de moderne bordspellen) toe te voegen. Tijdreizen is meestal een complex thema, maar de makers zijn erin geslaagd om het concept te simplificeren. Dit sluit naadloos aan op het eenvoudige en gestroomlijnde spelverloop alsook de overzichtelijke beurten. Spelers zullen elkaar niet echt dwarsbomen en als het al gebeurt, is het meestal onbewust. Je bent vooral lekker bezig met je eigen puzzel. Ik neem ook graag m’n petje af voor de algehele productie. De kwaliteit van het speelmateriaal ligt hoog, je krijgt een uitstekende insert, het kleurrijke artwork knalt er uit en de teksten op kaarten zijn – indien gewenst – nog leerzaam ook. Kon ik maar terug in de tijd en Trekking Through History gebruiken om spelenderwijs geschiedenis te leren op school ;).”