Vacature: commercieel medewerker binnendienst

White Goblin Games zoekt versterking en uitbreiding op de afdeling Sales. In het salesteam zijn wij op zoek naar een verkooptalent. In deze functie maak je potentiële en bestaande klanten enthousiast over onze bestaande en nieuwe speltitels. Ben jij de verkoper die mensen kan overtuigen onze spellen aan te schaffen? Reageer dan vandaag nog!

White Goblin Games:

Al geruime tijd is White Goblin Games actief als uitgever van bord- en kaartspellen. Hoofdzakelijk in Nederland en België maar ook ver daarbuiten geven we spellen uit voor het hele gezin: van kleine kaartspellen en dobbelspellen tot strategische spellen voor liefhebbers. Misschien ken je ons van bekende titels als: Qwixx, Codenames, Machi Koro, Everdell, MicroMacro of Het Verboden Eiland.

Het hoofdkantoor van White Goblin Games is gevestigd in 2e Exloërmond. White Goblin Games is een jonge, innovatieve en sterk dynamische organisatie met ongeveer 20 vaste en flexibele medewerkers.

Functie:

Je bent een belangrijke schakel in het salesteam. Samen werk je naar de doelstellingen toe en kijk je naar nieuwe mogelijkheden in de bordspellenmarkt. Je belangrijkste taak is om onze spellen in de schappen van de winkels te krijgen. Jij maakt de mensen enthousiast over onze spellen. Telefonisch ben jij sterk en weet jij de mensen te informeren en te enthousiasmeren.

De verkoopactiviteiten zijn voornamelijk B2B gericht. Als commercieel medewerker binnendienst ben jij zelfstandig, durf je initiatief te nemen en houd je andere afdelingen actief op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw afdeling. 

Omschrijving werkzaamheden:

  • Actief verkopen van spellen aan (potentiële) klanten.
  • Contact houden met bestaande klanten via telefoon en mail.
  • Opvolgen en vastleggen van orders die telefonisch of per e-mail binnenkomen.
  • Werken aan de hand van verkoopdoelstellingen.
  • Je werkt mee aan de organisatie van beurzen.

Wat we vragen:

White Goblin Games is op zoek naar een collega die als echte teamspeler kan functioneren. Je bent niet snel uit het veld geslagen en bij jou is het glas altijd halfvol. In de volgende eigenschappen herken je jezelf: verkoopgericht, energiek, vrolijk, ambitieus en zelfstandig. Specifieke kwaliteiten voor de functie zijn het zien van verkoopkansen, snel kunnen schakelen, onder tijdsdruk kunnen werken en verkoopdoelstellingen willen halen. Woonachtig in de omgeving van ons hoofdkantoor is een must.

Wij bieden:

  • Een plek in een gezellig bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien binnen de organisatie.
  • Een salaris afhankelijk van ervaring en vaardigheden op basis van 24-40 uur.
  • De mogelijkheid om snel aan de slag te gaan. Startdatum in overleg.

Standplaats:

Op ons hoofdkantoor in 2e Exloërmond. 

Interesse?

Stuur je sollicitatie voor vrijdag 15 september 2023 naar [email protected] met een cv en een recente foto. Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Kuipers (0599) 67 18 91.

 

Heb je ook onze andere vacature gezien? White Goblin Games is ook zoek naar een copywriter | proeflezer.