Vacature: commercieel medewerker binnendienst

Ben jij commercieel ingesteld, kun jij mensen ervan overtuigen onze spellen aan te schaffen en zoek je een werkplek binnen een gezellig en nuchter bedrijf met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als commercieel medewerker binnendienst duik je in de wereld van bord-, kaart- en dobbelspellen en maak je potentiële en bestaande klanten enthousiast over al onze nieuwe en bestaande speltitels.

White Goblin Games:

Al geruime tijd is White Goblin Games actief als uitgever van bord- en kaartspellen. Hoofdzakelijk in Nederland en België maar ook ver daarbuiten geven we We zijn al jaren actief als uitgever van bord-, kaart- en dobbelspellen. Hoofdzakelijk in Nederland en België, maar ook ver daarbuiten geven we spellen uit voor het hele gezin: van kleine kaartspellen en dobbelspellen tot strategische spellen voor liefhebbers. Je kunt ons kennen van titels als Qwixx, Codenames, Everdell, MicroMacro en Sixto, maar als het aan jou ligt, wordt dat lijstje nog veel langer.

Het hoofdkantoor van White Goblin Games is gevestigd in 2e Exloërmond. We zijn een jonge, innovatieve en dynamische organisatie met ongeveer 15 vaste en flexibele medewerkers.

Functie:

Als commercieel medewerker binnendienst ben je een belangrijke schakel in ons salesteam. Samen met je collega’s werk je toe naar doelstellingen en ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden op de bordspellenmarkt. Jouw belangrijkste taak? Ervoor zorgen dat onze spellen in zoveel mogelijk winkelschappen komen te liggen! Je bent telefonisch sterk en weet mensen te informeren en te enthousiasmeren over onze spellen.

 

Je werkt voornamelijk B2B, voornamelijk zelfstandig en je durft initiatief te nemen. Ondertussen vergeet je niet onze andere afdelingen actief op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen op de afdeling sales. 

Wat ga je doen?

  • Actief verkopen van spellen aan (potentiële) klanten.
  • Contact houden met bestaande klanten via telefoon en mail.
  • Opvolgen en vastleggen van orders die telefonisch of per e-mail binnenkomen.
  • Werken aan de hand van verkoopdoelstellingen.
  • Je werkt mee aan de organisatie van beurzen.

Wat we vragen:

White Goblin Games is op zoek naar een teamspeler. Je bent niet snel uit het veld geslagen en bij jou is het glas altijd halfvol. Je herkent jezelf in de volgende eigenschappen: verkoopgericht, energiek, vrolijk, ambitieus en zelfstandig, met een gezonde dosis nuchterheid. Specifieke kwaliteiten voor de functie zijn het zien van verkoopkansen, snel kunnen schakelen, onder tijdsdruk kunnen werken en verkoopdoelstellingen willen halen. Woonachtig zijn in de omgeving van ons hoofdkantoor is een must.

Wat bieden wij jou?

  • Een plek in een gezellig bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Ruimte voor ontwikkeling en doorgroeien binnen de organisatie.
  • Een salaris afhankelijk van ervaring en vaardigheden op basis van 24-40 uur.
  • De mogelijkheid om snel aan de slag te gaan. Startdatum in overleg.

Standplaats:

Op ons hoofdkantoor in 2e Exloërmond. 

Interesse?

Stuur je sollicitatie voor 10 mei 2024 naar [email protected] met een cv en een recente foto. Voor vragen kun je contact opnemen met Johan Kuipers (0599) 67 18 91.