Vacature: Stage Marketing en Communicatie

De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de content op online kanalen, drukwerk en het organiseren van beurzen. Als stagiaire werk je nauw samen met de projectmanagers en ondersteun je campagnes die voor spellen worden opgezet. In ons team draai je volledig mee in de dagelijkse gang van zaken. Je bent verantwoordelijk voor de communicatie en zult met verschillende afdelingen moeten samenwerken. Wij zoeken een stagiaire vanaf september 2022. Vind je het leuk om bord-, kaart- of dobbelspellen te spelen en zie je het wel zitten om onze spellen op de markt te promoten. Reageer vandaag dan nog!

White Goblin Games:

Al geruime tijd is White Goblin Games actief als uitgever van bord- en kaartspellen. Hoofdzakelijk in Nederland en België maar ook ver daarbuiten geven we spellen uit voor het hele gezin: van kleine kaartspellen en dobbelspellen tot strategische spellen voor liefhebbers. Misschien ken je ons van bekende titels als: Qwixx, Codenames, Machi Koro, Everdell, MicroMacro of Het Verboden Eiland.

Het hoofdkantoor van White Goblin Games is gevestigd in 2e Exloërmond. White Goblin Games is een jonge, innovatieve en sterk dynamische organisatie met ongeveer 20 vaste en flexibele medewerkers.

Functie:

Wij bieden een uitdagende kans om het team te ondersteunen bij onder andere:

  • Het meedenken over en werken aan de marketingcommunicatie van White Goblin Games en de spellijnen van het bedrijf.
  • Analyseren en verbeteren van campagnes.
  • Content voor op de webshop en social media kanalen bedenken, ontwikkelen en schrijven.
  • Het opstellen van duidelijke briefings voor campagnes en promoties.
  • Ondersteunen in het organiseren van de grootste jaarlijkse beurs: Spellenspektakel.

Wat breng je mee

We zijn op zoek naar iemand die vanaf september 2022 minimaal 4 dagen per week (20 weken) ons team kan ondersteunen en de overige tijd optioneel aan een relevante opdracht kan besteden. Je beschikt over de volgende competenties: goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, analytisch, creatief, initiatiefrijk, leergierig, assertief en communicatief vaardig. Je bent een echte teamplayer en gaat voor het beste resultaat. Het is belangrijk dat je creatief kunt schrijven en dit zowel offline als online kunt uiten.

Wij bieden:

  • Een plek in een gezellig bedrijf met veel ruimte voor eigen initiatief.
  • Een gezellige en leerzame tijd bij ons op kantoor in 2e Exloërmond.
  • Ruimte voor ontwikkeling van de persoonlijke competenties.

Standplaats:

Op ons hoofdkantoor in 2e Exloërmond.

Interesse?

Stuur je sollicitatie naar [email protected] met een cv en een recente foto. Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Gielen via [email protected] of kun je bellen naar (0599) 67 18 91.