1 februari 2017

Vanaf 7 februari beschikbaar: Ten

Het onwijs leuke kaartspel TEN is geschikt voor de hele familie. In dit spel test je een beetje jouw geluk. Kies je voor nog een kaart of speel je liever op safe? Heb je geen geluk en flop je? Geen probleem, dat levert namelijk ook wat op! 

Wil je meer weten over Ten? Bekijk het spel of lees de reviews van een aantal spelers!

Reviews

Ilse de Wee
Ilse de Wee Klik hier voor de review
Lees verder
"TEN is een leuk, vlot en kleurrijk kaartspel. De spelregels zijn eenvoudig en duidelijk uitgelegd. Dit maakt dat het spel makkelijk op tafel komt, voor zowel beginners als gevorderden spelers."
Tine Dillen
Tine Dillen Klik hier voor de review
Lees verder
"Eens je het mechanisme beet hebt, speelt het ook vrij snel Het feit dat het een beetje van alles heeft, zorgt er voor dat diverse spelers het leuk zullen vinden En vooral het heeft een hoge entertainment factor, zeker als je met meerdere personen speelt."
Rosan Klunder
Rosan KlunderKlik hier voor de review
Lees verder
"Het design van het spel is werkelijk prachtig, de vrolijke kleuren zorgen voor nog meer spelplezier. Enige waarschuwing, heb je het spel verloren (en eigenlijk ook als je gewonnen hebt) dan wil je het nog een keer spelen."
Bob van Knippenbergh
Bob van KnippenberghKlik hier voor de review
Lees verder
"Echt een goed spel! Ik zou het bijna iedereen aanraden. Misschien geef ik TEN nog eens aan vrienden of familie cadeau - maar niet mijn exemplaar! ;-)"
Previous
Next