Deze spellen verwachten we in Q2

Q2 is het kwartaal waarin het weer wat mooier wordt, waarin het ‘s avonds wat langer licht is én het kwartaal waarin White Goblin Games weer een aantal mooie spellen uitbrengt! Lees verder om te zien welke spellen we in Q2 verwachten. 

Let op: de spellen worden onder voorbehoud uitgebracht in Q2. 

Verdant

Verdant is de opvolger van de populaire spellen Calico En Cascadia. In dit prachtige puzzelspel voor de hele familie probeer je je huis groen in te richten door meubilair, huisdieren en vooral veel planten te verzamelen. Hierbij is het belangrijk dat je je planten goed verzorgt door ze de juiste belichting te geven, je huis in te richten met de juiste voorwerpen en bloempotten voor je planten te verzamelen. Door de eenvoudig te leren spelregels is Verdant geschikt voor de hele familie en het gevarieerde aanbod van plant- en kamerkaarten zorgen ervoor dat geen spel hetzelfde is!

Unmatched

Liefhebbers van Unmatched kunnen hun hart ophalen in het tweede kwartaal. In dit kwartaal brengen we namelijk 4 verschillende versies van Unmatched uit: twee Nederlandse versies en de marvel-lijn wordt uitgebreid met twee Engelse versies.

Ben je nog niet bekend met Unmatched? Klik dan op de knop hieronder en bekijk de video!

Unmatched: Gevecht der Legendes 2

In het tweede deel van Unmatched: Gevecht der Legendes worden Achilles, Bloody Mary, Sun Wukong en Yennenga aan het slagveld toegevoegd. Zoals je gewend bent van Unmatched, hebben alle figuren eigen karaktereigenschappen hebben, waardoor je met ieder figuur een andere spelbeleving ervaart en een andere strategie moet verzinnen.

Unmatched: Houdini vs. De Geest uit de Lamp

In deze editie van Unmatched kun je kiezen uit twee strijders: Houdini en De Geest uit de Lamp. Maak gebruik van de misleiding en vingervlugheid van Houdini en zet je tegenstander constant op het verkeerde been. Telkens als je tegenstander denkt dat hij in het voordeel is, komt hij erachter dat het allemaal onderdeel van de show is. Deel samen met sidekick Bess krachtige aanvallen uit en ontsnap wanneer dat nodig is. De Geest uit de Lamp is eindelijk bevrijd en na al die jaren opgesloten te hebben gezeten, laat hij zijn woede de vrije loop. Laat je tegenstanders een aantal wensen uitbrengen, maar deze wensen pakken nooit positief uit voor de tegenstander; uiteindelijk brengen ze alleen de dood.

Unmatched Marvel: Teen Spirit

In deze Engelse versie van Unmatched zitten de helden Ms. Marvel, Squirrel Girl en Cloak en Dagger. Squirrel Girl heeft de vaardigheden van een eekhoorn, springt van boom naar boom en heeft enorm sterke tanden, waarmee ze overal doorheen bijt.  Ms. Marvel is een tiener die naar de High school gaat, maar tegelijkertijd is ze een superheld die van gedaante kan verwisselen. Cloak & Dagger zijn twee tieners die samen een duo van superhelden vormen. Cloak kan mensen overspoelen met duisternis terwijl Dagger krachtige lichtstralen kan uitstralen. Door hun krachten samen te gebruiken vormen ze een sterk duo.

Unmatched Marvel: For King and Country

In deze Engelse versie van Unmatched zitten de helden Black Widow, Black Panther en Winter soldier. Black Panther gebruikt een kruid waardoor hij supersnel en sterk wordt en nachtzicht en de vaardigheid om zijn vijanden van een afstand te kunnen ruiken. Black Widow bezit bovenmenselijke krachten, heeft jarenlang zware militaire training gehad en is een scherpschutter. Winter soldier is een slachtoffer van een menselijk experiment, waardoor hij een oersterke arm met bovennatuurlijke krachten heeft.

Claim Alliances

Claim Alliances is een cooperatieve variant van het slagenspel Claim. In Claim Alliance nemen jullie het samen op tegen het systeem. Nieuwe rivalen hebben zich in de strijd gemengd en deze troonkanshebbers kun je alleen verslaan door samen te werken. Vorm een sterke alliantie, versla je rivalen en zorg dat je de stem van sommige facties ontvangt. Het spelverloop in Claim Alliances is onveranderd, maar nu heb je een ander doel met moeilijke opdrachten. Lukt het jullie het koninkrijk te redden en de situatie terug naar het oude te veranderen?

MicroMacro: Crime City – All In

De situatie is Crime City is nog niet verbeterd en er blijven misdaden plaatsvinden in dit kleine stadje. Aan jou de taak om deze misdaden op te lossen. Pak het vergrootglas en doorzoek de stadkaart om de misdaden op te lossen. All In is het derde deel van de MicroMacro: Crime City serie. Het is een opzichzelfstaand spel en sommige verhalen van deel 1 en 2 worden in dit deel verder verteld. De 16 misdaden in dit spel kunnen gespeeld worden zonder dat je deel 1 of 2 hebt gespeeld.

Triggs

Triggs is een verslavend kaartspel, waarbij je als eerste alle velden probeert aan te kruisen door de juiste kaarten af te leggen. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar bij alles wat je doet, probeer je je tegenstanders een stapje voor te zijn. Maak tijdens het spel handig gebruik van de extra velden die je mag aankruisen en probeer een zo lang mogelijke kettingreactie te maken. Met deze handige truc laat je alle andere spelers ver achter je en kruis je je al snel naar de overwinning!

Villagers

Er is een nieuw dorp gesticht en aan jou de taak het dorp te laten groeien tot een welvarend dorp. De wegen stromen vol met dorpelingen op zoek naar een nieuw bestaan. Veel van deze dorpelingen willen in jouw dorp wonen, maar jij neemt alleen genoegen met de beste vaklui. Trek dorpelingen van de straat aan om in jouw dorp te komen wonen en creëer waardevolle productieketens. Als jij de beste ambachtslieden in jouw dorp hebt, zul jij de meeste munten verzamelen en de oprichter zijn van het meest welvarende dorp.

Beam me Up!

Er zijn nieuwe planeten ontdekt en die ruimte kun je goed gebruiken voor je volk. Ga een-op-een de strijd aan en probeer de meeste invloed op de planeten te hebben. Elke planeet geeft punten op een unieke manier. De speler met de meeste punten wint het spel!

In Beam Me Up verplaats je 2 transporters over de speelborden en transporteer je de invloedstenen van het ruimteschip naar de verschillende planeten. Speel tactisch en plan vooruit om jouw invloed op de juiste planeten uit te oefenen.

Metz

Tijdens de Rijksdagen in Neurenberg en Metz werd de Gouden Bul van 1356 afgekondigd. Aan de hand van dit document zijn 7 keurvorsten bijeengekomen in Metz. Het is tijd voor deze keurvorsten om een nieuwe keizer te kiezen. Word jij die nieuwe keizer?

In Metz probeer je de 7 keurvorsten voor je te winnen om hun stem te ontvangen zodat je tot nieuwe keizer gekozen wordt. Tijdens het spel verplaats je de schout door het kasteel van Metz. Je wint delegaties voor je door kaarten uit het kasteel of uit je hand in je speelgebied te spelen. Als je de sterkste delegatie in je speelgebied hebt liggen, ontvang je de steun van de desbetreffende keurvorst. De speler die aan het einde van het spel de meeste keurvorsten voor zich heeft gewonnen, wint het spel.

Marrakesh – essential edition

Er is werk aan de winkel in Marrakesh! Als rijke burgers van de stad gebruiken jullie je assistenten om je invloed te vergroten in de Koutoubia-moskee en het Bahia-paleis. Dwaal door de soeks en pingel met de handelaren om kostbare luxegoederen te vergaren. Ga naar het marktplein Djemaa el Fna met zijn waterverkopers, verhalenvertellers, slangenbezweerders en jongleurs. Ontdek oases in de Sahara en bevaar de rivier Tensift. Maar vergeet bovenal niet de bevolking te betalen en van voldoende dadels en water te voorzien.