14 september 2022

WGG Top Store dag

1 oktober 2022

Kom 1 oktober 2022 naar één van de WGG Top Stores en maak kennis met hét nieuwe familiespel WILD Serengeti. Ontdek de eindeloze vlaktes van de Serengeti en creëer de mooiste filmscènes op het speelbord.
De uitstraling van dit spel in combinatie met het eenvoudige en soepele spelverloop maakt dit dé topper van het najaar. En bij ons kun je het spel als eerste komen spelen!

WGG Top Store dag

Op 1 oktober 2022 wordt WILD Serengeti in alle WGG Top Stores gedemonstreerd. Loop bij ons binnen, ervaar het spel en laat je van je beste kant zien tijdens het spelen van WILD Serengeti. De hele dag staat in het teken van het bordspel WILD Serengeti, de eindeloze vlakte van de Serengeti en de dieren die er in leven. Je kunt naast het spelen van het bordspel ook andere spellen uitproberen, de dieren van WILD Serengeti inkleuren en meedoen aan een fotowedstrijd. De eerste klanten in de winkel ontvangen een WGG-tasje met leuke promo’s van bekende bordspellen.

Over WILD Serengeti

Welkom in de Serengeti. Eén van ’s werelds meest waardevolle natuurgebieden. Hier leven en jagen miljoenen wilde dieren die in voorspoed leven. Jij bent uitgenodigd om de meest fantastische documentaire ooit te produceren, maar jij doet niet als enige mee aan de race. De meest talentvolle regisseurs zijn uitgenodigd, maar er zal uiteindelijk maar één documentaire uitgezonden worden. Aan het werk!

In WILD Serengeti ontvang je punten voor voltooide scènekaarten. In slechts 6 rondes voer je acties uit en plaats of verplaats je dieren op de landkaart, verwissel je dieren van plaats of neem je nieuwe scènekaarten van het scène aanbod. Scènes kun je voltooien door op de landkaart te voldoen aan de voorwaarden van patroon en/of terrein. Tijdens het spel vinden er meerdere migraties plaats en verplaatsen dieren zich over de landkaart. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft verdiend, is de winnaar.