Dobbelspellen

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Dobbelspellen

Dobbelspellen zijn niet meer weg te denken uit de spellenwereld! Ze zijn immens populair omdat de spelregels vaak niet al te moeilijk zijn, de spellen makkelijk mee te nemen zijn op vakantie en even snel tussendoor gespeeld kunnen worden.

De leukste dobbelspellen

Je hebt verschillende soorten dobbelspellen: groot, klein, makkelijk, iets strategischer: voor ieder wat wils! Een hele bekende is natuurlijk het ouderwetse Yahtzee. Wij hebben een aantal dobbelspellen in ons assortiment die daar erg veel op lijken, namelijk Knister en Knaster, maar ook dobbelspellen met een ander dobbelmechanisme.

Qwixx dobbelspel

Het allerbekendste dobbelspel van White Goblin Games is Qwixx. Je hoeft bij Qwixx niet op je beurt te wachten, want iedereen kan de worp benutten die de actieve speler dobbelt! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de Qwixx-koorts!

Machi Koro

Machi Koro is al jarenlang een begrip in onze categorie dobbelspellen.

In Machi Koro ben je burgermeester van jouw stad. Helaas hebben je burgers een aantal grote eisen: ze willen banen, een pretpark, een paar kaas fabrieken en misschien zelfs wel een radiotoren. Aaai, dat wordt een lastige opdracht omdat je stad momenteel slechts uit een tarweveld, een bakkerij en één dobbelsteen bestaat.

Gewapend met een dobbelsteen en je droom, moet je Machi Koro laten uitgroeien tot de grootste stad in de regio. Je moet inkomsten zien te verkrijgen uit ontwikkelingen, openbare werken bouwen en stelen uit de schatkist van je buren. Maar zorg ervoor dat ze niet hetzelfde doen bij jou!