Black Friday bij White Goblin Games: dit kun je verwachten

Wat is het eerste dat in jou opkomt als je denkt aan de feestdagen? Home Alone kijken met je familie op kerstochtend? Een potje Qwixx na het gourmetten op derde kerstdag? Onbeperkt oliebollen eten op oudejaarsavond? Of toch het inslaan van cadeautjes tijdens Black Friday?

Hoge kortingen

Black Friday is inmiddels onlosmakelijk verbonden met de feestdagen: een heel weekend lang scoor je online en in winkels je favoriete artikelen met flinke kortingen. Natuurlijk doet White Goblin Games dit jaar ook weer mee met een hele reeks mooie aanbiedingen. We hebben een hele hoop leuke spellen voor je verzameld, die je tijdens Black Friday voor een mooie prijs kunt kopen.

Welk spel staat er op jouw verlanglijstje?

De kortingen lopen bij ons op tot maar liefst 78%! Zo haal je dit weekend onder andere Everdell, De Verdwenen Ruïnes van Arnak, New York Zoo, 7 Rounds, Marrakesh en nog veel meer met korting in huis. Benieuwd welke spellen allemaal in de aanbieding zijn? Op onze speciale Black Friday-pagina kun je alle spellen alvast bekijken. De Black Friday-prijzen zijn vanaf 24 november te zien. 

Black Friday bij White Goblin Games loopt van 24 tot en met 27 november. Zorg dat je voorbereid bent en maak je verlanglijstje alvast klaar, zodat je je favorieten niet misloopt. De pagina doorsturen naar mensen die cadeautjes voor jou kopen, is natuurlijk ook een goed idee… 😉

Let op: de aanbiedingen tijdens het Black Friday-weekend zijn geldig zolang de voorraad strekt.