Wanneer verschijnt Floe bij White Goblin Games? 

Floe is beschikbaar bij White Goblin Games op hetzelfde moment als de kickstarter. Onder voorbehoud is dat in september 2025. Dat duurt dus nog even, maar voorpret is ook belangrijk!

Welke editie van Floe gaan jullie uitgeven? 

White Goblin Games gaat de retail-variant van het spel uitgeven. Er zal bij White Goblin Games wel een mogelijkheid zijn om het spel uit te breiden met een deluxe pack.

Is de Nederlandse editie ook te pre-orderen?

De Nederlandse editie van Floe zal beschikbaar zijn voor pre-order via de website van White Goblin Games, niet via de kickstarter-campagne.

Hoe duur wordt het spel? 

Omdat Floe, zoals hierboven genoemd, pas in het derde kwartaal van 2025 verschijnt, is het lastig om nu iets te zeggen over de verkoopprijs. Zodra hierover meer bekend is, laten we dit natuurlijk weten. 

Is de editie die bij White Goblin Games uitkomt de Nederlandse variant? 

Ja, de editie van White Goblin Games is geheel in het Nederlands. 

Kunnen jullie meer vertellen over het verhaal achter Floe? 

In Floe begin je aan een heroïsche verkenningstocht over een ijzig landschap en ontdek je geheimen die lang geleden verloren zijn gegaan op onbekende ijsbergen, vaar je over de zee op zoek naar avontuur en gezonken schatten en baan je je een weg door gevaarlijke grotten om zeldzame kristallen te vinden. Onderweg zijn niet alleen monsters, maar ook de kou je grootste vijand. Ben jij de dapperste verkenner van allemaal? Het heroïsche verhaal van Floe wordt nog mooier door het sprekende artwork. Liefhebbers van Everdell kunnen hun hart ophalen, want de illustraties zijn gemaakt door de tekenaar van de Everdell-serie: Andrew Bosley.

2025 is nog ver weg, welke spellen kan ik in de tussentijd spelen? 

Geen zorgen, we hebben een groot assortiment mooie spellen waarmee je je in de tussentijd kunt vermaken. Wat dacht je van de Everdell-serie, om alvast in de juiste sfeer te komen. Of Flamecraft, ook voorzien van prachtige tekeningen en schattige wezens? Deze week zijn kaartspellen 5 TorensKip-Koe-Koning en Get It! uitgekomen en natuurlijk mag dobbelspel Sixto ook niet ontbreken in je collectie. Benieuwd wat er dit eerste kwartaal nog meer uitkomt? Check dan ook even deze pagina